Fırında Mozerellalı Tavuk

Malzemeler:
2 adet tavuk göğüs fleto
1/2 küçük kutu domates püresi
Mozerella peyniri
Parmesan peyniri
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı:

Haşlanmış tavuklar didiklenerek fırın kabına konulurlar. Tuz ve karabiber eklenir. Üzerine domates püresi dökülür(Ağız tadınız göre püre miktarını azaltılıp, arttırılabilirsiniz) Mozerella peynir ince ince doğranıp, tüm tavukların üzerini kapatacak şekilde yerleştirilir. Üstüne rendelenmiş parmesan peyniri konulur. (Parmesanı mümkün olduğunca bol kullanınız)
Önceden ısıtılmış fırında 200C’de 20 dak. pişirilir ve servis yapılır.

AFİYET OLSUN

March 1, 2010. ana yemek, tavuk.

Leave a Comment

Be the first to comment!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback URI

%d bloggers like this: