Muzlu Krep

Haftasonuna yaklaşırken tatlı yiyelim, tatlı konuşalım dedim ve işte sizlere tatlı bir tarif.

Malzemeler:(4 kişilik)

2 yumurta,

1.5 çay bardağı tozşeker

1 su bardağı un

1 su bardağı süt

3 muz

Hazırlanışı:

Yumurta, tozşeker, un ve süt mikserle çırpılır. Teflon tava hafifçe yağlanır ve krep hamurundan 1 kepçe kadarı tavaya dökülür. İki tarafı da hafifçe kızarana kadar pişirilir. Hamur bitinceye kadar işlem tekrarlanır. Krepler 2’ye katlanır. Arasına dilimlenmiş muzlar yerleştirilir. Üzeri çikolata sosu ile süslenerek sıcak sıcak servis edilir.

AFİYET OLSUN

March 11, 2010. tatlı.

4 Comments

  1. Cery replied:

    Çok güzel görünüyor.
    Harikaaaa

  2. çeşnici Handan replied:

    Sevgili Charlotte, mutlaka denemeni tavsiye ederim

  3. Sevde replied:

    Çok nefis gözüküyor, ellerinize sağlık! Bu sanırım meyveli wafflela sade krep arası bir şey oluyor, ben de pancakele denemeyi düşünüyorum :))

  4. karagözlü surey* handmade dolls replied:

    offf ya bu çok fena….sayenizde kilo alıcam.acayip canım çekti ve hemen şimdi denicem.teşekkürler:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback URI

%d bloggers like this: